Naar inhoud
Gemeente Mol

Bedankje voor al wie onze kinderen en jongeren doorheen de crisis hielp

rèj
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 15 juni 2020

Alle leerkrachten, begeleiders in de kinderopvang, opvoeders gemeenschapsinstellingen, onthaalouders, partners van het Huis van het Kind,… uit onze gemeente kregen een leuke attentie en een bedankkaartje van het gemeentebestuur. De afgelopen maanden zorgden ze tijdens deze coronacrisis voor het welzijn van onze kinderen. Daarom een dikke merci voor hun inzet en flexibiliteit! 

Het gemeentebestuur en Huis van het Kind werken dagelijks samen met de partners en organisaties die elke dag weer het beste van zichzelf geven voor gezinnen, kinderen en jongeren.

Meer dan verdiend
De laatste maanden toonden ze voor het welzijn van onze kinderen een grote flexibiliteit door snelle veranderingen van maatregelen, wisselende communicatie, snelle acties,… Daarom is een attentie meer dan verdiend.

Individueel of collectief
Afhankelijk van de specifieke werking en situatie zorgden we voor een individuele of collectieve attentie. Voor iedereen geldt evenwel dezelfde boodschap: een enorme dankjewel!

Meer info: afdeling onderwijs en kinderopvang, Huis van het Kind Balen – Dessel – Mol – Retie, 014 33 15 81, huisvanhetkind@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be