Verbindingsweg tussen Retie en kanaal Postel afgesloten door asfalteringswerken

woensdag 17 juni 2020

Vanaf maandag 22 tot en met maandag 29 juni is de verbindingsweg N123 tussen Retie en het kanaal (Postel) afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers en voetgangers. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de rijweg in asfalt. Een omleiding is voorzien via Dessel – Witgoor. De fiets- en voetpaden in de werfzone blijven steeds toegankelijk.

Bestemming in de werfzone zullen tussen 7 en 17 uur onbereikbaar zijn voor gemotoriseerde voertuigen. Zeker tijdens en vlak na het aanbrengen van het asfalt en de belijning is het onmogelijk om de rijweg op te gaan. Deze timing geldt onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Bij slecht weer kan de planning wijzigen. Het vernieuwde wegdek moet het rijcomfort en de verkeersveiligheid van de weggebruikers verbeteren.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 81, verkeersdienst@gemeentemol.be