Naar inhoud
Gemeente Mol

ZEN in Mol: dienst toerisme van 13 juni tot eind september alle dagen open  

dinsdag 9 juni 2020

De openingsuren van de dienst toerisme, Markt 1a, worden van 13 juni tot eind september opnieuw uitgebreid. De dienst is op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 15 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Na een uniek voorjaar zonder dienst toerisme in het oud gemeentehuis, kan ons toeristisch infokantoor weer open gaan. We verwelkomen graag alle toeristen opnieuw in onze prachtige gemeente met de slogan ‘ZEN in Mol’! Genieten van kleine gelukmomentjes staat centraal deze zomer. Redenen genoeg om al vanaf 13 juni de dienst toerisme extra te openen tijdens de weekends en op feest- en brugdagen. Om ook de ‘septembertoeristen’ nog een goede service te bieden, gelden de ruimere openingsuren tot eind september.

Ecocentrum De Goren
Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71, is vanaf 13 juni tot eind september op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 14 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9 tot 16 uur.

Meer info:

> dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be, www.visitmol.be

> ecocentrum De Goren, 014 81 66 07, ecocentrum@zilvermeer.be