Naar inhoud
Gemeente Mol

Rode Kruis dankt donoren en al wie sticker kocht of gift stortte

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 5 juni 2020

Het Rode Kruis dankt de 400 donoren die – ondanks de coronacrisis en de (preventie)maatregelen – toch naar één van de vier bloedafnames in onze gemeente kwamen. Want ook nu redt bloed levens! 312 sympathisanten kochten ook één of meerdere stickers of stortten een gift voor De Rode Kruisafdeling Mol. Zij hebben deze centen broodnodig om hun werking verder te zetten. Ook deze mensen wil het Rode Kruis oprecht bedanken.

Ook in coronatijden gingen de bloedinzamelingen van het Rode Kruis gewoon door. Dit wel enkel op afspraak én met de nodige preventiemaatregelen. Bloed geven verloopt ook nu veilig én blijft nodig!

De volgende bloedafnames in onze gemeente vinden plaats op:

  • 19 augustus: Rauw
  • 21 augustus: Millegem
  • 24 augustus: Achterbos
  • 27 augustus: Centrum

Stickeractie Rode Kruis

De stickeractie van het Rode Kruis is jaarlijks goed voor meer dan 3 miljoen euro. Door de coronacrisis gebeurde de verkoop dit jaar niet door vrijwilligers van het Rode Kruis op kruispunten of op parkings van warenhuizen, maar online of door verdeling door een externe firma. De inkomsten van deze actie vloeien rechtstreeks door naar de lokale afdelingen, waaronder ook onze Rode Kruisafdeling Mol.