Naar inhoud
Gemeente Mol

Openbaar onderzoek naar omgevingsvergunning Klasse I recyclagebedrijf Wastic

wastic

Bekijk ook

vrijdag 29 mei 2020

Tot en met zondag 21 juni loopt er een openbaar onderzoek naar de aanvraag voor een omgevingsvergunning Klasse I voor de vestiging van recyclagebedrijf Wastic op de Emiel Becquaertlaan 94. Je kan het dossier inkijken bij de milieudienst.

Recyclagebedrijf Wastic maakt nieuwe materialen uit plasticverpakkingen. De firma is momenteel gevestigd in Herentals, maar wil verhuizen naar de Emiel Becquaertlaan 94. Vrachtverkeer wordt via de ingang van Verlipark geleid, waardoor de Emiel Becquaertlaan zelf niet extra belast wordt.

Inzage dossier

Het volledige dossier ligt ter inzage bij onze milieudienst op de eerste verdieping van ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. Je kan hiervoor een afspraak maken op het nummer 014 33 07 35. Meer informatie over het bedrijf en hun plannen vind je in de presentatie in bijlage.

Bezwaarschrift indienen

Eventuele bezwaarschriften dien je digitaal in via het omgevingsloket. Je kan je bezwaar ook aangetekend opsturen naar het college van burgemeester en schepenen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of afgeven tegen ontvangstbewijs bij de milieudienst. Stuur je liever een e-mail? Gebruik dan het e-mailadres milieudienst@gemeentemol.be met als onderwerp van het bericht: OMV_2020048096 (2020/192). Vraag om een ontvangstbevestiging.

Deputatie beslist

Het is uiteindelijk de deputatie van de provincie Antwerpen die beslist over een milieuvergunning Klasse I. De bevoegdheid van het gemeentebestuur beperkt zich tot het verlenen van een advies.

Meer info: Provincie Antwerpen - dienst omgevingsvergunningen, 03 224 64 81, omgevingsvergunningen@provincieantwerpen.be