Gemeentebestuur werft coronaveilig aan

solliciteren tijdens corona
woensdag 27 mei 2020

Het gemeentebestuur paste de aanwervingsprocedure aan om sollicitanten veilig te kunnen ontvangen en beoordelen. Zo gaan alle sollicitatiegesprekken en examens door in de Podiumzaal ’t Getouw. De normale capaciteit van deze zaal bedraagt meer dan 400 personen waardoor we nu gegarandeerd voldoende afstand kunnen bewaren. Daarnaast nemen we nog andere maatregelen.

Ontdek ons actuele jobaanbod op www.gemeentemol.be/vacatures!

Ook in coronatijden draait de gemeentelijke dienstverlening op volle toeren. Onze vacatureplanning bevat voor dit jaar meerdere functies. Deze personen zijn absoluut nodig om aan de hoge verwachtingen van onze inwoners te voldoen. Daarnaast moeten we zorgen voor de invulling van tijdelijke en seizoensgebonden functies.

Specifieke maatregelen

Naast een ruime zaal plaatsen we plexischermen tussen de sollicitant en de jury. Waar mogelijk zorgen we voor thuisopdrachten. In noodgevallen zijn er mondmaskers aanwezig en organiseren we videocalls. Ook bij de praktische proeven houden we maximaal rekening met de veiligheidsmaatregelen. Elke kandidaat die we uitnodigen, ontvangt vooraf een mail met alle informatie over de specifieke veiligheidsmaatregelen die voor deze procedure gelden.

Aarzel vooral niet en stel je kandidaat

We zoeken op dit moment kandidaten voor volgende functies:

Heb je vragen rond je veiligheid? Neem dan gerust contact op.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, personeelsdienst@gemeentemol.be