Ongeval E34 – update 18.30 uur

1905 ongeval postel_update 1830 uur
dinsdag 19 mei 2020
  • Na controle is vastgesteld dat de brandende tankwagen geen lek meer vertoont. De inhoud van één van de vier tankcompartimenten (brandbaar alcoholproduct) is volledig opgebrand.
  • Alle gevaar voor de onmiddellijke omgeving is geweken. De Reuselseweg is opnieuw opengesteld voor verkeer.
  • De inhoud van de resterende drie tankcompartimenten zal de komende uren worden overgepompt naar een andere tankwagen. Deze opdracht neemt vele uren in beslag.
  • De autostrade blijft door de pomp- en opruimwerken vermoedelijk tot morgenochtend afgesloten in beide rijrichtingen. Op de omleidingswegen (Arendonk – Reusel – Bladel – Eersel) is het bijzonder druk. We vragen om deze omgeving te vermijden.
  • Wanneer je naar de Kempen rijdt, adviseren we de E313 of verlaat je de E34 al in Turnhout of Herentals.
  • Tijdens het ongeval viel één dodelijk slachtoffer te betreuren. Deze persoon was chauffeur van één van de drie vrachtwagens. De gemeentelijke crisiscel betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden.