Gemeentebestuur zoekt drie deeltijdse zorgkundigen voor contract bepaalde duur

dinsdag 19 mei 2020

Het gemeentebestuur zoekt drie deeltijdse (50 of 75%) zorgkundigen (C1-C2) voor woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat over contracten voor bepaalde duur van drie maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.

In woonzorgcentrum Ten Hove bieden we binnen een huiselijke en gezellige omgeving zorg op maat. Onze bewoners wonen in kleine leefgroepen op verschillende afdelingen. We huisvesten onze bewoners op de afdeling op basis van hun fysieke, psychische of sociale zorgbehoefte. In totaal zijn er vier afdelingen waar telkens 32 bewoners leven. Op elke afdeling worden andere accenten gelegd in de zorgverlening. Om deze zorg op maat te bieden wordt er veel belang gehecht aan de inzet van voldoende verpleegkundigen, zorgkundigen, teamassistenten, paramedici en personeel voor het was- en poetsbeheer op elke afdeling.

Jouw functie

Samen met een team van verpleegkundigen en zorgkundigen sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van zieke collega’s.

Ons aanbod

Naast het loon volgens barema ( verloning op niveau C, salarisschaal C1-C2) bieden wij jou het volgende aan:

• eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen
  • een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via benefits at work
  • tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat wij vinden dat je als zorgkundige een belangrijke taak te vervullen hebt binnen de zorg op maat van onze bewoners
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

Relevante ervaring uit de privésector wordt meegenomen in de berekening van je anciënniteit.

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

• een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

of

• alle gelijkgestelde diploma’s

én

• het visum van zorgkundige

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in. Vergeet niet je curriculum vitae en een scan of foto van je diploma en visum als zorgkundige toe te voegen.

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be