Naar inhoud
Gemeente Mol

Een plantje voor alle medewerkers van onze zorginstellingen op maandag 18 mei

plantje medewerkers woonzorgcentra en zorginstellingen

Bekijk ook

maandag 18 mei 2020

Op maandag 18 mei kregen alle medewerkers van de drie woonzorgcentra (Ten Hove, Hemelrijck, Witte Meren) en de zorginstellingen (De Witte Mol en Den Brand) in onze gemeente een plantje van het gemeentebestuur. Tijdens deze coronacrisis zetten ze zich extra in voor hun bewoners en zorggebruikers. Om hen hiervoor te bedanken, kochten we een 650-tal plantjes aan bij lokale handelaars.

We kozen voor een kalanchoe-plantje. Dit sterk bloeiend vetplantje symboliseert de kracht en het doorzettingsvermogen van de medewerkers de afgelopen maanden. De lokale bloemisten brachten de plantjes naar de verschillende woonzorgcentra en zorginstellingen. Dit gebeurde op aparte tijdstippen zodat ze de coronaregels kunnen respecteren. Alle medewerkers (verpleging, poets, techniek, keuken, vrijwilligers, stagiaires, administratie,…) mochten maandag 18 mei een plantje mee naar huis nemen.

Molse bloemisten

Om ook onze lokale economie te ondersteunen, bestelden we de planten bij Molse bloemisten: De Klaproos, Bloemen Valkenborghs, Florista, en Edelweiss. We willen ook hen bedanken voor de snelle service en de prachtige plantjes.

Meer info: volksgezondheid, 014 33 05 03, sportdienst@gemeentemol.be