Gemeentebestuur zoekt jobstudenten

donderdag 14 mei 2020

Een zomer zonder festivals? Zorg dat je je niet gaat vervelen en kom vakantiewerk doen bij onze gemeente. Neem een kijkje op de website van Accent en stel je kandidaat voor 25 mei.

Kijk jij ook al uit naar de zomer? Dit jaar zal die er waarschijnlijk iets anders uitzien. Een reden te meer om een toffe vakantiejob te zoeken zodat je toch een fijne tijd zal beleven en tegelijk een centje kan bijverdienen.

Ontdek hieronder onze mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor:

• het begeleiden van kinderen in de buitenschoolse kinderopvang
  • het poetsen van de gemeentelijke gebouwen
  • de verpleging en verzorging in Ten Hove
  • administratieve ondersteuning van onze diensten

Voorwaarden

Je moet minimum 18 jaar zijn op het moment dat je bij ons start. Als je nog bij een andere werkgever vakantiewerk doet waarvoor vrijstelling van RSZ bekomen wordt, kom je slechts in aanmerking als je maximum 475 uren werkt als jobstudent in 2020.

Interesse?

Alle informatie over onze vacatures voor jobstudenten en hoe je moet solliciteren vind je terug op de website van Accent. Je solliciteert best zo snel mogelijk en ten laatste op 24 mei. Zolang de coronamaatregelen gelden, worden de selectiegesprekken telefonisch of via een video call afgenomen.

Hopelijk tot binnenkort!

Samen maken wij #MooiMol.

Meer info: Hanne Geldof van Accent, 051 23 25 07, public@accentjobs.be