Digitale brochure informeert ouders over veilige heropstart scholen

vrijdag 8 mei 2020

Op vrijdag 8 mei ontvangen alle ouders met schoolgaande kinderen in onze gemeente een digitale brochure van het gemeentebestuur over de gedeeltelijke heropening van de scholen. De brochure informeert ouders over de maatregelen die de scholen nemen om een veilige opstart te garanderen. Daarnaast lezen ouders hoe ze zelf hun steentje kunnen bijdragen en op welke manier ze hun kind het best voorbereiden op de heropstart. Tot slot vermelden we ook hoe de opvang georganiseerd wordt. Het gaat om twee vormen van opvang: de voor- en naschoolse opvang en noodopvang voor kinderen die nog niet naar school mogen. Naast de digitale brochure informeren de scholen de ouders rechtstreeks over welke leerjaren opgestart worden en op welke dagen de lessen doorgaan. Dankzij een goede samenwerking maken we van de heropening van de scholen een succes.

Meer info: dienst onderwijs, 014 33 15 10, onderwijs@gemeentemol.be