Gemeentebestuur zoekt deskundige patrimonium – gebouwtechnieken HVAC en sanitair

vrijdag 8 mei 2020

Het gemeentebestuur Mol een voltijdse deskundige patrimonium – gebouwtechnieken HVAC en sanitaire installaties, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-B2-B3. Solliciteer tot en met 7 juni 2020. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als deskundige patrimonium – gebouwtechnieken HVAC en sanitaire installaties werk je bij de afdeling patrimonium en sta je onder directe leiding van het afdelingshoofd.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de HVAC en sanitaire installaties van het patrimonium van de gemeente. Je integreert deze installaties in de nieuwe projecten uitgevoerd in eigen regie. Je maakt aanbestedingsdossiers op en volgt de werken op die betrekking hebben op deze projecten.

Je volgt onder leiding van de projectleider “gebouwen en projecten” het HVAC- en sanitaire gedeelte op van de integrale bouwwerken van de gemeente. Je ziet er op toe dat de betreffende regelgeving, de indienststellingsverslagen en de noodzakelijke attesten aangeleverd worden.

Je staat in voor het auditen van de bestaande HVAC en sanitaire installaties, het beheer van de technische normen en het optimaliseren van de deze installaties in de gebouwen.

Je archiveert in samenwerking met de deskundige inventarisatie van de afdeling patrimonium alle plannen, keuringsattesten, onderhoudsdocumenten, technische fiches, en andere documenten die betrekking hebben op de elektrische installaties van de gebouwen.

Verder word je ingeschakeld in de dagelijks werking van de afdeling patrimonium als back-up voor de deskundige gebouwtechnieken elektriciteit en elektrische installaties, de deskundigen patrimonium bouw(kunde) en de deskundige gebouwenbeheer en inventarisatie.

Ons aanbod

• Een boeiende en afwisselende functie in een waardengedreven overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, voordelenplatform benefits at work
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Mooie en heel flexibele werkuren
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 verlofdagen op jaarbasis, 3 extra feestdagen, 4 extra dagen sociaal verlof)

Voorwaarden

• Je bent in het bezit van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Interesse?

Solliciteer tot en met 7 juni 2020 via het online sollicitatieformulier.

Voeg zeker een kopie van je rijbewijs B en van het gevraagde diploma toe aan je sollicitatie.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Je vindt de volledige functiebeschrijving hier terug.

We leggen ook een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be