Naar inhoud
Gemeente Mol

Gust en Mariette vieren 70-jarig jubileum in woonzorgcentrum Hemelrijck

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 7 mei 2020

70 jaar geleden, op 29 april 1950, gaven Gust (91 jaar) en Mariette (89 jaar) elkaar het ja-woord. Ze verblijven sinds begin dit jaar samen in woonzorgcentrum Hemelrijck. Vorige week waren ze 70 jaar getrouwd, hun platina jubileum. Wie doet hen dat nog na? Normaal vieren ze in Hemelrijck een huwelijksverjaardag met een groot feest voor familieleden en medebewoners. In tijden van het coronavirus zocht woonzorgcentrum Hemelrijck hiervoor een leuk alternatief.

De medewerkers organiseerden een bescheiden feestje met een privé-serenade aan het balkon van Gust en Mariette. Ook de tuin was mooi versierd en ze hadden leuke cadeautjes voor de bewoners. Het leek een scène uit de film 'Romeo en Julia', aan romantiek ontbrak het zeker niet! Achteraf genoten Gust en Mariette na op de kamer bij een glaasje cava en een stukje taart. Ze werden verdiend in de bloemetjes gezet, letterlijk en figuurlijk!

Liefde voor het leven

Al minstens 70 jaar delen Gust en Mariette lief en leed. Het leven is niet altijd even gemakkelijk, maar telkens vinden ze steun en begrip bij elkaar. Dat is volgens hen de kracht van een sterk huwelijk. En deze band hebben ze nog steeds met elkaar. Zie je Gust, dan zie je Mariette. Nooit alleen, altijd samen!

Meer info: woonzorgcentrum Hemelrijck, 014 76 30 00, hemelrijck@armonea.be