Gemeentebestuur verlengt geldigheid vrijetijdscheque, cadeaubon en Mols Kadoke

Geldigheidsduur Mols Kadoke, cadeaubon, vrijetijdscheque
donderdag 7 mei 2020

Het gemeentebestuur besliste om de geldigheidsduur te verlengen van de vrijetijdscheque, de ‘oude’ gemeentelijke cadeaubon en het Mols Kadoke. Door de coronacrisis is of was het niet meer mogelijk om een vrijetijdscheque of een ‘oude’ cadeaubon te spenderen. We zetten hieronder voor elk initiatief de oplossing op een rij:

1. Vrijetijdscheque

De geldigheidsdatum van vrijetijdscheques met vervaldatum tussen 1 maart en 30 september verlengen we tot 1 oktober 2020. Cheques met een geldigheidsdatum na 1 oktober 2020 behouden de oorspronkelijke geldigheidsdatum.

2. Oude cadeaubon die binnenkort vervalt

Een oude gemeentelijke cadeaubon die vervalt of vervallen is tijdens de coronacrisis (van 12 maart tot en met de heropening van de horeca), wisselen we om in een Mols Kadoke. Nog een vervallen cadeaubon van tijdens deze periode? Wissel hem vanaf 2 juni in aan de informatie- en onthaalbalie van ’t Getouw (Molenhoekstraat 2) voor een Mols Kadoke.

3. Mols Kadoke

De Molse Kadokes die gekocht zijn tijdens de coronacrisis zijn niet één jaar, maar anderhalf jaar geldig. Dit geldt specifiek voor de Molse Kadokes die gekocht zijn vanaf 23 maart tot het einde van de coronarichtlijnen.

Meer info: informatie- en onthaalbalie, 014 33 07 11, 2400@gemeentemol.be