Onze bewoners online en lekkernijen à volonté

meiklokjes2

woensdag 6 mei 2020

Na de roosjes, gepersonaliseerde mokken en paaseitjes mochten de bewoners en personeelsleden van woonzorgcentrum Ten Hove opnieuw enkele schenkingen ontvangen.

We zetten de maand mei goed in met de heerlijk ruikende schenking meiklokjes van GB Mol.

Vorige week kregen we van de seniorenraad en kennissen van een personeelslid iPads cadeau. Hierdoor hebben onze bewoners nog meer mogelijkheid om kennis te maken met het wereldwijde web. Bewoonster Jozefa had een blij weerzien met haar 100-jarige moeder die zelf in woonzorgcentrum de Witte Meren verblijft. Bewoonster Christianne luistert voortaan naar haar favoriete muziek via Youtube.

De personeelsleden werden in de watten gelegd met heerlijke worstenbroodjes van Panini en ’t Broodjespunt.

Dankjewel aan alle gulle schenkers!

Meer info: woonzorgcentrum Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be