Sint-Lutgardis steekt Molse handelaars een hart onder de riem

woensdag 6 mei 2020

Het Sint-Lutgardis daagt haar leerlingen uit om vanuit hun kot de verschillende vakgebieden in de kijker te zetten met een leuke foto of filmpje. Uit alle inzendingen wordt een winnaar getrokken die een Mols Kadoke wint ter waarde van 50 euro. Met het 't Mols Kadoke steunt de school de lokale economie en de Molse handelaars. Dankjewel, een mooi gebaar!

‘Zet je toekomstige beroep in de kijker vanuit jouw kot!’ en stuur je foto of filmpje voor 8 mei om 17 uur door. Een uitdaging die de leerlingen van het Sint-Lutgardis met veel enthousiasme aangingen. Benieuwd hoe de leerlingen de studierichtingen hotelschool, haarzorg, wellness, verzorging, schilderwerk,… op z’n origineelst voorstellen? Neem dan binnenkort een kijkje op de Facebookpagina van Sint-Lutgardis en maak kennis met deze prachtige beroepen.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be