Gemeentebestuur zoekt technisch assistent loodgieter

vrijdag 1 mei 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent loodgieter, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteer tot en met 24 mei 2020 via het online sollicitatieformulier op www.gemeentemol.be > vacatures of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lekkende of verstopte leidingen, een kapotte boiler of radiator? Werk jij graag met je handen en beschik je over technische kennis en inzicht? Kan je zowel zelfstandig, als in een klein team werken? Ben jij de enthousiaste vakman waarop wij zitten te wachten? Dan ben je heel welkom!

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Vaste daguren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van rijbewijs BE of te behalen binnen een periode van één jaar volgend op de datum van indiensttreding

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 24 mei 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website (www.gemeentemol.be/vacatures). Of bezorg ons je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van je rijbewijs (poststempel geldt als bewijs) per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijke voor welke vacature je solliciteert. Vergeet zeker een kopie van je rijbewijs niet toe te voegen. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Je vindt de volledige functiebeschrijving hier terug.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be