Ellen steunt onze handelaars met een Mols Kadoke en wint allerlaatste 500 euro!

Ellen Van Houdt
donderdag 30 april 2020

Vorige week kocht Ellen Van Houdt een Mols Kadoke en wisselde het meteen in bij De Snuisterij. Ze wint het allerlaatste Mols Kadoke van 500 euro, proficiat! Momenteel loopt de 20% kortingsbon actie. Op www.molblijftwinkelen.be vind je maar liefst 122 handelaars waar je met 20% kan kopen. De Molse handelaars worden meteen financieel gesteund en jij kan achteraf met korting gaan shoppen!

Onze Molse handelaars blijven tijdens deze coronacrisis absoluut niet bij de pakken zitten. Dankzij hun creativiteit zien we talrijke initiatieven opduiken zoals verkoop per webshop, whatsapp, e-mail, Instagram, Facetime, Facebook en zelfs via de oude vertrouwde telefoon. De levering aan huis gebeurt met de gekende post- en koeriersdiensten of persoonlijk door de handelaar zelf. Restaurants starten op hun beurt met een afhaalservice, al dan niet op bestelling. Het gemeentebestuur is bijzonder fier op dit staaltje van ondernemerschap en ondersteunt dit op alle mogelijke manieren.

Maximum 400 euro bons
Iedereen kan in totaal voor maximum 400 euro aan kortingsbons aankopen. In dat geval krijg je een totale korting van 80 euro op je lokale aankopen (inruilwaarde 480 euro). De bons zijn te koop aan 10 euro per stuk in onze webshop. Je beslist met de aankoop bij welke handelaar je dit bedrag gaat besteden. Op die manier kunnen we vrijwel meteen het geïnde bedrag doorstorten.

Per handelaar bedraagt het maximale opgetelde aankoopbedrag met deze bons 3.600 euro, inclusief korting. Op die manier streven we naar een maximale spreiding van de inkomsten over onze handelaars.

Hefboomeffect
Het gemeentebestuur maakt tot 40.000 euro budget vrij om de korting te financieren. Deze korting moet leiden tot een hefboomeffect waarbij in totaal op heel korte termijn 200.000 euro inkomsten naar onze Molse handelaars vloeit. De handelaars hebben nu deze inkomsten nodig om hun lopende kosten te blijven dekken. Dit bedrag van 200.000 euro staat ongeveer gelijk met iets minder dan de jaarverkoop van onze vertrouwde cadeaubon. Dankzij de grote solidariteit van onze inwoners met hun favoriete Molse handelaars hopen we dit eindbedrag te behalen. Parallel naast deze 20% kortingsbon blijft ook ’t Molse Kadoke online te koop. Ook dit is een uitstekend en flexibel online betaalmiddel in deze coronatijden.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be