Gemeentebestuur zoekt expert ruimtelijke ordening

donderdag 30 april 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse expert ruimtelijke ordening, niveau A, salarisschaal A1-A3, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteer tot en met 26 mei 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

Verdiep je je graag in complexe omgevingsdossiers? Houd je ervan om in team te werken en ondersteun je graag je collega’s met jouw expertise? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als expert ruimtelijke ordening coördineer en ondersteun je de afdeling met de inhoudelijke verwerking van omgevingsdossiers. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan de werking van de afdeling en geef je je kennis of ervaring door aan de afdeling. Samen met het afdelingshoofd bepaal jij de workflow van de dossiers.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs

Interesse?

Solliciteer ten laatste 26 mei 2020 via het online sollicitatieformulier. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening, een schriftelijke proef, een sollicitatiegesprek en een psychotechnische proef.

Bij de cv-screening wordt rekening gehouden met de volgende criteria:

• Motivatie
  • Ervaring met omgevingsdossiers
  • Relevante opleiding
  • Ervaring binnen een openbaar bestuur
  • Lay-out, structuur en verwoording van cv en motivatiebrief

De schriftelijke proef, het sollicitatiegesprek en de psychotechnische proef gaan door in de periode van 22 juni tot 10 juli 2020. Afhankelijk van de coronamaatregelen verlopen de onderdelen van de selectieprocedure ook digitaal via thuisopdrachten of videoconferentie.

We leggen tevens een wervingsreserve aan.

Je vindt de volledige functiebeschrijving hier terug.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be