Gemeentebestuur zoekt deskundige handhaving ruimtelijke ordening

vrijdag 24 april 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige handhaving ruimtelijke ordening, niveau B, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 24 mei 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

Als deskundige handhaving ruimtelijke ordening ben je verantwoordelijk voor de handhaving van de reglementering rond stedenbouwkundige overtredingen. Je geeft vorm aan het beleid en houdt dit steeds up-to-date. Je ziet toe op de naleving van alle reglementaire en administratieve bepalingen met betrekking tot de omgevingsvergunningsplicht, in het bijzonder van de stedenbouwkundige handelingen. Je bent hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het handhavingsdomein: de burger, de burgemeester, het college van burgemeester en schepenen, het parket, de gewestelijke stedenbouwkundige inspecteur, IOK en de andere medewerkers van de afdeling omgeving.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector telt mee voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Interesse?

Solliciteer tot en met 24 mei 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of per post aan Gemeente Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening, een schriftelijke proef, een sollicitatiegesprek en een psychotechnische proef.

Bij de cv-screening houden we rekening met de volgende criteria:

• Motivatie
  • Ervaring met omgevingsdossiers
  • Relevante opleiding
  • ¬†Ervaring binnen een openbaar bestuur
  • Lay-out, structuur en verwoording van cv en motivatiebrief

De schriftelijke proef, het sollicitatiegesprek en de psychotechnische proef gaan door in de periode van 15 juni tot 1 juli 2020. Afhankelijk van de coronamaatregelen is het mogelijk dat de onderdelen van de selectieprocedure digitaal verlopen via thuisopdrachten of videoconferentie.

We leggen tevens een wervingsreserve aan.

Je vindt de volledige functiebeschrijving hier terug.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be