Hartverwarmende schenkingen voor woonzorgcentrum

vrijdag 24 april 2020

Ons woonzorgcentrum heeft de voorbije weken heel wat hartverwarmende schenkingen ontvangen. De schenkingen gaan eerst enkele dagen in quarantaine. Daarna worden ze bezorgd aan de afdelingen. Voor de bewoners en het personeel is dit telkens een leuke opkikker.

Het personeel van de afdelingen heeft van raadgevend en coördinerend arts Bieke Aerden een gepersonaliseerde mok ontvangen. Mevrouw Inge Cams zorgde dan weer voor een papieren roosje met een boodschap op voor al onze bewoners. De roosjes zijn net echt. Het personeel mocht ook enkel roosjes in ontvangst nemen. Colruyt en Hema hebben het woonzorgcentrum van heel wat lekkers voorzien. De bewoners van het woonzorgcentrum en de serviceflats en het personeel kregen een hele lading paaseitjes. Een deel van de levering werd zelfs naar woonzorgcentrum de Witte Meren gebracht zodat ook zij konden mee genieten.

We bedanken iedereen voor hun mooie en lekkere schenkingen!

Meer info: woonzorgcentrum Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be