Naar inhoud
Gemeente Mol

McDonalds: hamburger kopen en thuis opeten a.u.b.!

drive in mcdonalds canva
woensdag 22 april 2020

Op 21 april opende McDonalds opnieuw de drive-in in Kruisven. Dit zorgde meteen voor lange wachtrijen. Ook hier gelden specifieke maatregelen die de verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan. Het is belangrijk dat alle bezoekers deze afspraken strikt opvolgen. De boodschap luidt ‘Hamburger kopen en thuis opeten a.u.b.’! De politie ziet toe op het strikt naleven van deze maatregelen.

Na de nodige voorbereidingen opende McDonalds (Kruisven) op dinsdag 21 april opnieuw de drive-in. Ook hier gelden de richtlijnen omtrent sociale afstand en mag er geen concentratie van verschillende gezinnen ontstaan in de onmiddellijke omgeving. Daarom volgende strikte afspraken en richtlijnen:

  • Het gaat om een essentiële verplaatsing waarbij in principe één persoon de maaltijd afhaalt. Als het toch nodig is om met meerdere personen te gaan, bijvoorbeeld bij kleine kinderen, dan moeten deze van hetzelfde gezin zijn.
  • Tijdens het wachten aan de drive-in blijf je in je auto zitten.
  • Er hangen duidelijke gemeenteaffiches op aan de drive-in met de slagzin ‘Hamburger kopen en thuis opeten a.u.b.!’
  • Het terras van McDonalds is afgesloten. Na je aankoop is het dan ook verboden plaats te nemen op het terras of op de parking in de onmiddellijke omgeving van McDonalds om je maaltijd te nuttigen.
  • De politie neemt de drive-in van McDonalds op in de lijst van op te volgen coronalocaties.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be