Bekijk nu al online onze huis-aan-huiskrant ‘Mol blijft winkelen’

woensdag 22 april 2020

Woensdag 22 en donderdag 23 april valt onze krant ‘Mol blijft winkelen’ bij elke Mollenaar in de brievenbus. Op basis van de website www.molblijftwinkelen.be zorgen we in dit krantje voor een overzicht van de handelszaken die voor een creatief alternatief zorgen tijdens de coronacrisis. Doet een handelaar mee aan ’t Mols Kadoke? Heeft hij een webshop? Levert hij bij de mensen aan huis of kunnen klanten telefonisch bestellen? Al deze info vind je in de papieren versie ‘Mol blijft winkelen’.

Omdat de activiteiten in onze tweemaandelijkse Uit in Mol-krant afgelast zijn, gebruiken we deze huis-aan-huisronde graag om onze Molse handelaars een hart onder de riem te steken. Na www.molblijftwinkelen.be komt er dus een papieren versie bij elke Mollenaar in de bus!

20% korting bij onze Molse handelaars

Het gemeentebestuur geeft tot 31 augustus 20% korting bij onze getroffen Molse handelaars. Met deze online bons bewijzen we dat onze Molse handelaars tijdens deze coronacrisis op allerlei creatieve manieren - waaronder persoonlijke thuislevering - hun klanten uitstekend blijven bedienen.

Om van de korting te genieten, koop je in onze webshop online kortingsbons voor je favoriete handelaar. Per bon betaal je 10 euro, maar krijg je een inruilwaarde van 12 euro. Alle inkomsten worden meteen naar de specifieke handelaar doorgestort, ook al heb jij je bons nog niet opgebruikt. Het systeem staat open voor alle handelaars die ’t Mols Kadoke aanvaarden én tijdens deze coronacrisis actief blijven met een lever- en/of afhaalservice. Je vindt alle deelnemende handelaars op www.molblijftwinkelen.be. Elke handelaar kan op ieder moment nog instappen.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be