Geen Mol’s Got Talent in 2020

Mol's got talent
maandag 20 april 2020

Afgelopen weekend besliste TAMUSEMENT v.z.w. met spijt in het hart om Mol’s Got Talent 2020, de 24 talentenkampen voor alle leeftijden, te annuleren. De aanhoudende onzekerheid door de coronacrisis maakte de organisatie praktisch onhaalbaar. Op dit moment zijn er nog geen richtlijnen voor begin juli. Het verzamelen van grote groepen kinderen in één ruimte zal bijzonder moeilijk zijn, als het in juli al toegelaten is. In deze omstandigheden is het voor de organisatoren onmogelijk om dit mooie project veilig te organiseren.

Het gemeentebestuur begrijpt de beslissing. We annuleerden zelf alle activiteiten en evenementen én alle zaken die in gemeentelijk accommodatie plaatsvinden voor de maanden mei en juni. Aanvullend beslisten we dat Schouwburg Rex niet door externe organisatoren kan gehuurd worden in juli en augustus.

Wat in 2021?

De organisatie kijkt uiteraard met volle moed uit naar de editie van 2021. Onder voorbehoud geven ze graag volgende data mee: van maandag 5 tot en met zaterdag 10 juli. Sport & Fun tot en met 9 juli. Hun grote Ontmoetingsdag voorzien ze op 4 juli 2021.

Financiële afhandeling

De financiële afhandeling werkt TAMUSEMENT v.z.w. de komende dagen en weken verder uit. Iedereen die ingeschreven is, ontvangt zo snel mogelijk een mail. Ze proberen dit af te ronden voor 1 mei.

Mol’s Got Talent 2020 is een samenwerking tussen: TAMUSEMENT v.z.w., cc ’t Getouw, Schouwburg Rex & v.z.w. People On Stage van Geel.

Meer info: TAMUSEMENT v.z.w, 014/31 40 36, frans.vanuytven@telenet.be, www.tamusement.be