Naar inhoud
Gemeente Mol

’t Mols Kadoke maakt de gewenste curve: recht omhoog!

Mols kadoke
vrijdag 17 april 2020

In tegenstelling tot de coronacurve streven we samen met onze handelaars voor ’t Mols Kadoke naar een exponentiële opwaartse curve. Dit lijkt de afgelopen dagen bijzonder goed te lukken. Zo verkochten we de afgelopen week 350 Molse Kadokes, maar liefst 143 handelaars doen al mee. Alle informatie staat verzameld op www.molblijftwinkelen.be!

De deuren van veel Molse winkels en horecazaken zijn door de coronacrisis jammer genoeg fysiek gesloten. Onze handelaars en horeca-uitbaters blijven evenwel niet bij de pakken zitten. Als gemeentebestuur ondersteunen we dit enthousiasme graag. We merken dat de inwoners met plezier meedoen!

’t Mols Kadoke
Tijdens de coronacrisis bewijst ’t Mols Kadoke zich als een heel handig en flexibel online betaalmiddel. Zelfs telefonisch kan de klant de code doorgeven zodat de handelaar meteen kan ontwaarden. Je kan ondertussen al bij 143 handelaars terecht met ’t Mols Kadoke, dat waren er voor de coronacrisis iets meer dan 120. Door de aankoop van een Mols Kadoke kan je een handelaar meteen steunen of hem bijhouden voor later en ervoor zorgen dat jouw bijdrage binnen onze lokale economie blijft. Als je tijdens de coronacrisis een Mols Kadoke koopt, blijft het uitzonderlijk 1,5 jaar geldig. Je kan ‘t Mols Kadoke aankopen via www.molblijftwinkelen.be.

Website bundelt handelaars
www.molblijftwinkelen.be bundelt ondertussen 242 Handelaars die voor ons blijven klaarstaan tijdens de coronacrisis. Restaurants starten afhaalservices, handelaars geven korting op cadeaubons voor hun zaak, winkels leveren veilig aan huis, starten een webshop of een telefonische bestellingsservice op, … het is hartverwarmend om te zien hoeveel energie en passie de handelaars gebruiken om voor ons te blijven verkopen. Onze ondernemers sluiten misschien wel hun deuren, maar dankzij passie voor ondernemen vinden ze de juiste oplossingen.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be