Gedachten blijven op positief in zorginstellingen De Witte Mol en Den Brand

vrijdag 17 april 2020

Het stemt ons blij dat zowel zorgverleners als bewoners van onze zorginstellingen ook tijdens de coronacrisis hun gedachten op positief zetten. In Den Brand vierde men een paasfeest om nooit te vergeten. In De Witte Mol zorgen iPads dat familie, vrienden, vrijwilligers, zorggebruikers,… het contact warm kunnen houden. In MooiMol laten we onze hoofden niet hangen. We blijven inventief om het ‘thuisblijven’ samen op een leuke manier door te komen. Ook in onze zorginstellingen!

In De Witte Mol heeft elke leefgroep voortaan een iPad ter beschikking. Zo houden ze het contact tussen familie, vrijwilligers en zorggebruikers warm. Veel zorggebruikers kunnen niet spreken. Maar hun stralende glimlach toont dat het goed met hen gaat en dat ze blij zijn om elkaar te kunnen zien. Heel deugddoend!

Bewoners en begeleiders van Den Brand maakten het paasweekend zo gezellig mogelijk. Ze versierden een paasboom. Eén van de groepen genoot van een paasbrunch. Zelfs een bijzondere paashaas kwam op bezoek. Een winkelketen uit Mol deelde het aangekochte snoepgoed uit aan voorzieningen in onze gemeente. Den Brand was bij de gelukkigen. Het werd een Pasen om nooit te vergeten!