Een reuze ‘dankjewel’ aan iedereen via banier op onze kerktoren

Vlag Pieter en Pauwelkerk
vrijdag 17 april 2020

Om iedereen te bedanken die op zijn of haar manier een bijdrage levert aan de strijd tegen corona, ontrolde het gemeentebestuur vrijdag 17 april een reuzenbanier op de kerktoren. De banier van bijna 15 meter lang past perfect op onze prachtige toren van in totaal 55 meter hoog.

Net als de coronasteunvlaggen is ook de reuzenbanier overwegend wit, aangevuld met het beeldmerk ‘MooiMol blijft thuis’ en ‘Dankjewel’ als bedrukking. Het witte ontwerp sluit aan bij de nieuwe vlaggen die momenteel onze officiële bevlagging vervangen.

Ook onze inwoners verdienen een dankjewel om de coronamaatregelen strikt na te leven. Met dit symbolische initiatief betuigen we tenslotte onze steun aan iedereen die getroffen wordt door de coronacrisis.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be