Dringend tandzorg nodig tijdens coronacrisis? Contacteer je tandarts of huisarts

tandarts nodig
woensdag 15 april 2020

Tijdens de coronacrisis is tandzorg moeilijk toegankelijk. Enkel dringende behandelingen zijn mogelijk. Niet-essentiële behandelingen worden uitgesteld. Heb je toch dringend tandzorg nodig? Contacteer dan je eigen tandarts. Heb je geen eigen tandarts, contacteer dan je huisarts.

• Eigen tandarts: Hij schat in of je vraag dringend is en verwijst je indien nodig door naar het urgentieteam. Dit team verleent de nodige zorg.
  • Geen eigen tandarts: Contacteer je huisarts. Ook hij zal je indien nodig doorverwijzen naar het urgentieteam.

Weekend/feest- en brugdagen

Bij problemen in het weekend of op feest- en brugdagen kan je terecht op het wachtnummer van de tandartsen: 0903 39969 en dit tussen 9 en 18 uur.

Meer info: Baldemore, 014 33 16 19, marie.kerkhofs@gemeentemol.be