Naar inhoud
Gemeente Mol

Recreatieve Zwemclub Mol betaalt deel inschrijvingsgeld terug in Molse Kadokes

Zwemclub schenkt Mols Kadoke 3
dinsdag 14 april 2020

Met de coronamaatregelen kan de Recreatieve Zwemclub Mol (RZM) niet meer samen zwemmen in zwembad Vita Den Uyt. Ze willen hun leden graag een compensatie aanbieden voor het betaalde lidgeld. Dit doen ze door een deel van het inschrijvingsgeld terug te betalen met een Mols Kadoke. Zo slaan ze twee vliegen in één klap. Hun zwemmers krijgen een deel van het geld terug en ze steunen onze Molse handelaars.

RZM is een familieclub voor kinderen, jeugd en volwassenen die op een recreatieve manier wekelijks zwemlessen geeft aan zijn 160 leden. Ze betalen 20 euro van het inschrijvingsgeld terug in de vorm van een Mols Kadoke. De handelaars hebben onze steun nu meer dan ooit nodig. Uit voorzorg voor het coronavirus moeten veel van hen de deuren compleet sluiten.

www.molblijftwinkelen.be

Op de website www.molblijftwinkelen.be vind je voor in totaal meer dan 200 handelaars gedetailleerde informatie over hoe zij tijdens deze coronacrisis hun klanten blijven bedienen. Bij een 140-tal van deze handelaars kan je ’t Mols Kadoke gebruiken als flexibel online betaalmiddel. Maar liefst een 100-tal handelaars leveren na een online of telefonische bestelling aan huis.

Win Mols Kadoke van 500 euro

Iedereen die een Mols Kadoke ontvangt, maakt ook kans om een Mols Kadoke te winnen van 500 euro. Wat moet je doen?

  1. Kijk op www.molblijftwinkelen.be welke handelaar jij wil steunen
  2. Je kan winnen door voor zondag 19 april, 20 uur meteen online te kopen, je Mols Kadoke in te wisselen voor een bon van je favoriete handelszaak of het Mols Kadoke integraal te schenken.
  3. Brand een kaarsje en kruis je vingers!

1,5 jaar geldig

Koop je een Mols Kadoke terwijl de coronamaatregelen nog gelden en veel winkels dus gesloten zijn? Dan is jouw Mols kadoke niet één, maar 1,5 jaar geldig. Dit geldt specifiek voor de Molse Kadokes die gekocht zijn vanaf 23 maart tot het einde van de strenge coronamaatregelen. Op deze manier compenseren we de weken waarin je je Mols Kadoke niet fysiek kan gebruiken.

Meer info