Lesley steunde onze handelaars met een Mols Kadoke en wint 500 euro!

Lesley
zaterdag 11 april 2020

Vorige week kocht Lesley Noels een Mols Kadoke van 20 euro en wisselde het meteen in voor een tegoedbon van Univers Fashion. We verloten nog één keer een Mols Kadoke van 500 euro onder de toppers die onze lokale handelaars met een Mols Kadoke ondersteunen. Benieuwd wie je nog allemaal kan ondersteunen met ’t Mols Kadoke? Bekijk de mogelijkheden op www.molblijftwinkelen.be

’t Mols kadoke is vanaf nu ook online te koop via www.gemeentemol.be/molskadoke. De nieuwe cadeaubon is te gebruiken bij meer dan 120 lokale handelaars. Die handelaars hebben onze steun nu meer dan ooit nodig. Uit voorzorg voor het coronavirus moeten veel van hen de deuren compleet sluiten. Om hen te steunen in deze moeilijke dagen, openen we onze webshop voor ’t Mols Kadoke én zorgen we ervoor dat je de Molse Kadokes die tijdens de coronamaatregelen gekocht zijn, maar liefst twee jaar kan gebruiken!

Nog één kans

We geven nog één keer een Mols Kadoke weg van 500 euro! Wat moet je doen?

1. Koop een Mols Kadoke online op www.gemeentemol.be/molskadoke
  2. Kijk op www.molblijftwinkelen.be welke handelaar jij wil steunen
  3. Je kan winnen door voor zondag 12 april, 20 uur meteen online te kopen, je Mols Kadoke in te wisselen voor een bon van je favoriete handelszaak of het Mols Kadoke integraal te schenken.
  4. Brand een kaarsje en kruis je vingers!

1,5 jaar geldig
Koop je een Mols Kadoke terwijl de coronamaatregelen nog gelden en veel winkels dus gesloten zijn? Dan is jouw Mols kadoke niet één, maar 1,5 jaar geldig. Dit geldt specifiek voor de Molse Kadokes die gekocht zijn vanaf 23 maart tot het einde van de strenge coronamaatregelen. Op deze manier compenseren we de weken waarin je je Mols Kadoke niet kan gebruiken.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be