Samen met Molse handelaars maken we de huis-aan-huiskrant ‘Mol blijft winkelen’

molblijftwinkelen
donderdag 9 april 2020

Binnenkort vindt elke Mollenaar het krantje ‘Mol blijft winkelen’ in de brievenbus. Het gemeentebestuur werkte samen met de handelaars de website www.molblijftwinkelen.be uit. Op basis van deze website zorgen we ook voor een huis-aan-huiskrantje ‘Mol blijft winkelen’ met een overzicht van de handelszaken die voor een creatief alternatief zorgen tijdens de coronacrisis. Is dit iets voor jouw handelszaak? Schrijf dan in via www.gemeentemol.be/handelszaaktijdenscorona voor zondag 12 april, 20 uur.

Omdat de activiteiten in onze driemaandelijkse Uit in Mol-krant afgelast zijn, gebruiken we deze huis-aan-huisronde graag om onze Molse handelaars een hart onder de riem te steken. Na www.molblijftwinkelen.be komt er dus een papieren versie bij elke Mollenaar in de bus!

Schrijf je in!
Doe je mee aan ’t Mols Kadoke? Heb jij een webshop? Lever jij bij de mensen aan huis of kunnen klanten telefonisch bestellen? Geef dit allemaal door via www.gemeentemol.be/handelszaaktijdenscorona voor zondag 12 april, 20 uur. Als je na deze deadline inschrijft, kom je zeker nog op de website te staan maar kunnen we deze info niet meer meegeven in de papieren versie.

Elke handelaar krijgt een plekje
Net zoals bij activiteiten in onze activiteitenkrant Uit in Mol, krijgt elke tijdig ingeschreven én op dit moment actieve handelaar een plekje in de ‘Mol blijft winkelen’-krant met een foto en beschrijving. Het zou zonde zijn om deze kans te laten liggen!

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be