Bedankt MooiMol, jullie waren geweldig dit weekend!

maandag 6 april 2020

Kaarsjes op de oprit en het balkon, krijttekeningen en versierde tuinen,… Relaxen in het eigen ‘kot’ en op de fiets of te voet genieten van het mooie weer. MooiMol beleefde het afgelopen coronaweekend intensief maar volgens de maatregelen. Onze politie schreef voor de volledige politiezone 14 PV’s uit, 11 naar aanleiding van niet-essentiële verplaatsingen en 3 inbreuken op het samenscholingsverbod. Aan de grensovergangen bleef het rustig. Als we het zo volhouden, komen we deze coronacrisis samen door. Goed bezig Mol, dikke merci!

Het bleef rustig in onze gemeente afgelopen weekend. Onze inwoners genoten massaal van het mooie weer, maar respecteerden de afspraken van sociale afstand. Op drie vastgestelde inbreuken na, werden ook de maatregelen over het samenscholingsverbod goed opgevolgd. De ijssalons in onze gemeente werden druk bezocht, maar ook op die plaatsen verliep alles zonder klachten.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be