Verhoogd kruispunt Schooldreef – Heistraat tweetal weken dicht door werken

schooldreef
vrijdag 3 april 2020

Aannemingswerken Deckx start op dinsdag 7 april in opdracht van het gemeentebestuur, in de Schooldreef met plaatselijke herstellingswerken. Zo wordt het verhoogd kruispunt Schooldreef – Heistraat vernieuwd. Het kruispunt gaat hierdoor een tweetal weken dicht.

Het verhoogd kruispunt Schooldreef – Heistraat wordt vernieuwd, zodat de hellingsgraad conform is volgens de huidige wetgeving. Het kruispunt wordt hiervoor een tweetal weken afgesloten. Deze tijd is nodig om de nieuwe betonfundering voldoende te laten uitharden. De werken in de Schooldreef starten met de heraanleg van het kruispunt.

Omleiding

Een bewegwijzerde omleiding wordt in beide richtingen voorzien via de F.S. Emsenslaan, Kiezelweg en Zuiderring (N71).

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 09, openbarewerken@gemeentemol.be