Gemeentebestuur zoekt kinesist voor woonzorgcentrum Ten Hove

woensdag 1 april 2020

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds kinesist voor het woonzorgcentrum Ten Hove, in contractueel dienstverband tot en met 31 augustus 2020, niveau B, salarisschaal BV1-BV3. Je solliciteert uiterlijk op 19 april 2020 via het online sollicitatieformulier of per post.

Heb jij een hart voor bewoners van een woonzorgcentrum? Werk je graag samen in een multidisciplinair team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als kinesitherapeut draag je bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit en stimuleer je de verhoging van de zelfredzaamheid van de bewoners. Je houdt hierbij rekening met de mogelijkheden van de bewoners. Je werkt op maat van elke bewoner.

Je draagt bij tot het in kaart brengen van de zorg. Je brengt relevante informatie aan op besprekingen en participeert actief aan het multidisciplinair overleg.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Minstens houder zijn van de beroepstitel van kinesitherapeut of houder zijn van het diploma van bachelor of master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie of - indien behaald voor 1 november 2002 - een diploma van graduaat kinesitherapie na een opleiding van minstens 3 jaar in het voltijds hoger onderwijs (HOKT) of van licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie (HOLT).

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 19 april 2020 door je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma op volgende manier aan ons te bezorgen:

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 23 april 2020.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be