Naar inhoud
Gemeente Mol

Herstart werken Reuselseweg op woensdag 1 april

werken Reuselseweg canva
dinsdag 31 maart 2020

Op woensdag 1 april starten de werken aan de Reuselseweg opnieuw. Door de coronacrisis werden deze door de aannemer stopgezet. De verdere werken nemen nog een drietal weken in beslag, afhankelijk van de weersomstandigheden. De fietspaden langs de Reuselseweg blijven ook tijdens de werken bruikbaar.

In opdracht van het gemeentebestuur brengt een aannemer een volledig nieuw wegdek aan op de Reuselseweg. Het volledige wegdek tussen het kruispunt met Postel en de Nederlandse grens wordt vervangen. Daarnaast gebeuren er ook plaatselijke herstellingswerken aan de fundering, om te vermijden dat het nieuwe wegdek na enkele jaren opnieuw verzakt.

 

Grenzen gesloten

Het gemeentebestuur liet deze werken bewust samenvallen met de werkzaamheden aan Nederlandse kant. Op die manier moest de actuele grote omleiding via Eersel niet op een later tijdstip opnieuw ingevoerd worden. Let op! Door de coronacrisis zijn de grenzen gesloten, uitgezonderd voor landbouwvoertuigen en toegelaten verplaatsingen (o.a. woon-werkverkeer).

Toegangswegen hulpdiensten E34

Beide toegangswegen voor de hulpdiensten richting de parking van de autostrade E34 blijven tijdens de werken fysiek afgesloten. De hulpdiensten zijn hiervan op de hoogte.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be