‘Molse Metten’ gepland op zondag 17 mei door coronacrisis geannuleerd

donderdag 26 maart 2020

Vzw Mol Metten liet het gemeentebestuur weten dat het evenement ‘Molse Metten’ gepland op zondag 17 mei, niet doorgaat door de coronacrisis. Zij danken iedereen voor hun bijdrage en de goede samenwerking voor dit evenement en hopen er in 2021 opnieuw te staan. Dank ook aan de handelaars die zich engageerden om deel te nemen.

Molse Metten is een uniek evenement waarbij het Centrum wordt ingenomen door tientallen gevarieerde marktkramen en animatiestands. De verschillende markten staan op verschillende locaties opgesteld. Dankzij de ondersteuning van het gemeentebestuur konden handelaars dit jaar voor het eerst gratis deelnemen. Vzw Mol Metten organiseert dit initiatief in samenwerking met het gemeentebestuur en de handelaars.

Meer info: vzw Mol Metten, Etienne Luyten, 0471 69 42 56, luyten.etienne@skynet.be