Luister naar de speciale beiaardbespeling van zaterdag 28 maart op Radio Mol

Beiaard Radio Mol
donderdag 26 maart 2020

Onze beiaardier Carl Van Eyndhoven speelt elke zaterdag op de beiaard van de Sint-Pieter en Pauwelkerk in het centrum. Om iedereen een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis, geeft hij iedereen de kans te stemmen op z’n favoriete song. Radio Mol laat al onze inwoners meegenieten en zendt de beiaardbespeling van zaterdag 28 maart van 15.30 tot 16.30 uur uit. Stem dus zeker af op fm 105.2 of 107.6 of online op www.radiomol.be tussen 15 en 17 uur en geniet mee van je favoriete liedje.

Je kan nog tot vrijdagmiddag 27 maart, 12 uur stemmen op jouw favoriete verzoeknummers op www.gemeentemol.be/beiaardtijdenscorona. Op de facebookpagina ‘Beiaard Mol’ zie je welke songs Carl zaterdag speelt.

Meer info: erfgoed, 014 33 09 70, archief@gemeentemol.be