Naar inhoud
Gemeente Mol

Wie zijn jouw vijf lokale helden? Steun onze Molse handelaars op social media!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 24 maart 2020

De coronacrisis treft onze lokale handelaars in het hart, ze kunnen onze steun zeker gebruiken. Samen met de handelaarsvereniging werkte het gemeentebestuur een steuncampagne uit op sociale media. Op gemeentemol.be/mijnlokalehelden vind je een afbeelding die je kan downloaden voor Instagram en Facebook. Tag je vijf favoriete Molse handelszaken en post dit op je eigen sociale mediakanalen. Op die manier leren buren en vrienden misschien nieuwe handelszaken kennen die ze nog niet hebben bezocht. Laten we onze lokale helden een hart onder de riem steken!

Het grootste deel van onze Molse handelaars moet noodgedwongen de deuren sluiten. De maatregelen uit voorzorg voor het coronavirus heeft een grote impact op onze lokale economie. Deze actie zorgt ervoor dat we met een kleine moeite onze helden nog eens in de bloemetjes kunnen zetten.

Facebook
Hier staat een foto die je kan downloaden en op je eigen Facebookpagina kan delen. Tag in het tekstje boven de foto  je favoriete Molse handelszaken… en posten maar!

Instagram
Hier vind je ook een ‘leeg’ formulier dat je op Instagram kan delen. Via ‘jouw verhaal’ kan je dit formulier oploaden en zelf invullen met Molse helden naar keuze door er tekst over te zetten. De gevorderde Instagrammers kunnen nog iets extra doen: plaats bij elke getagde handelaar dan een Gif die vraagt om de pagina te volgen.

Bedankt, handelaars!
Hoewel het voor hen niet gemakkelijk is, stellen we vast dat heel wat getroffen handelaars niet bij de pakken blijven zitten. Ze organiseren zich anders om mondmaskers te kunnen maken, ze bieden zich aan als vrijwilligers, starten een webshop op… chapeau handelaars.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be