Alle vacatureselecties voor gemeentebestuur uitgesteld voor coronavirus

maandag 23 maart 2020

Uit voorzorg voor het coronavirus zetten we alle vacatureselecties voor het gemeentebestuur on-hold. De data voor het indienen van jouw kandidatuur in de vacatureberichten blijven gelden. Dit wil zeggen dat er nu geen mondelinge en schriftelijke selecties worden afgenomen. Ook de psychotechnische proeven stellen we uit naar een latere datum.

De kandidaten die al gestart zijn in een selectieprocedure voor een openstaande vacature brengen we zo snel mogelijk op de hoogte van het resultaat. We contacteren de geslaagde kandidaten zo snel mogelijk over het verdere verloop van hun procedure.

Als er nieuwe richtlijnen van kracht zijn rond de vacatureselecties voor het gemeentebestuur, vermelden we ze op www.gemeentemol.be/vacatures.

Onze excuses voor het ongemak. Wij rekenen op jouw begrip.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, personeelsdienst@gemeentemol.be