Binnenbrengen materialen mondmaskers in ’t Getouw

vrijdag 20 maart 2020

Inwoners die gratis materialen willen schenken om mondmaskers te maken, kunnen dit inleveren in ’t Getouw (Molenhoekstraat 2). Materialen die in aanmerking komen, zijn onder andere gewassen stoffen zoals polyester (voorkeur) en katoen, maar ook biaslint, garen, polypropyleen en filtermateriaal (koolstoffilters, stofzuigerzakken,…) zijn welkom.

Breng je goed verpakte materiaal zo snel mogelijk binnen in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2:

• Inkomhal ’t Getouw (tafel ‘inleveren materiaal voor mondmaskers’): maandag tot en met woensdag tussen 9 en 16 uur, donderdag tussen 9 en 19 uur, vrijdag tussen 9 en 12 uur
  • Inleverluik bibliotheek (verpakt in een dicht gekleefde zak): vrijdag vanaf 12 uur tot en met zondag

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be