Noodopvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep op 21 en 22 maart

vrijdag 20 maart 2020

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart voorzien een aantal opvanginitiatieven in de regio noodopvang voor baby’s, peuters, kleuters en lagere schoolkinderen van medisch zorgpersoneel. Zowel voor baby’s en peuters, als voor kleuters en lagere schoolkinderen werd een regeling uitgewerkt. Vooraf inschrijven is verplicht.

> Baby’s en peuters

Ouders die wonen of werken in regio Balen, Dessel, Mol of Retie kunnen tot de avond vooraf (22 uur) een aanvraag indienen via het e-loket

Het Lokaal Loket Kinderopvang bezorgt de aanvragen voor baby’s en peuters aan de opvanginitiatieven. Vanaf volgende week kunnen ouders rechtstreeks contact opnemen met de initiatieven zelf.

> Kleuters en lagere schoolkinderen

Er wordt noodopvang georganiseerd op zaterdag en zondag tussen 7 en 18 uur. Afspraken:

• Inschrijven voor de weekendopvang is verplicht.
  • Ouders melden zich aan via een e-formulier www.gemeentemol.be/noodopvangweekend.
  • Er wordt een bewijs gevraagd of je in de zorg- of gezondheidssector werkt.
  • Ouders ontvangen – na aanmelding via het e-formulier – een aangepaste link om zich in te schrijven via I-school.

Meer info:

> Lokaal Loket Kinderopvang (baby’s en peuters), huisvanhetkind@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be/loket-kinderopvang-regio-mol

> dienst buitenschoolse kinderopvang (schoolgaande kinderen), bkomol@gemeentemol.be, 014 33 15 72