Wat met eten en drinken in Mol tijdens de coronamaatregelen?*

Foto eten en drinken
donderdag 19 maart 2020
  • Al onze supermarkten en voedingswinkels leveren voortreffelijk werk. De winkelbediendes zetten zich met succes 100% in voor volle winkelrekken. Er is geen schaarste. Respecteer strikt de richtlijnen bij de ingang om mogelijke drukte te vermijden. Winkel bij voorkeur alleen en beperk je bezoek tot maximum 30 minuten. Respecteer de sociale afstand van 1,5 meter.

• Frituren, snackbars, broodjeszaken, pizzeria’s, restaurants… mogen openblijven voor uitsluitend een afhaal- of leverservice van 7 tot 22 uur. Volg bij het afhalen de instructies over het wachten binnen en buiten. Respecteer de sociale afstand van 1,5 meter. Ontdek op www.gemeentemol.be/afhaalenlevering waar je in onze gemeente terecht kan.

• Kippenkramen op pleintjes of langs de straat mogen hun vaste (wekelijkse) plek blijven innemen. Respecteer de sociale afstand tijdens het aanschuiven.

• Mobiele ijsverkopers mogen niet uitrijden. Zij zijn door het gemeentebestuur geïnformeerd over dit federale verbod en worden met aandrang gevraagd dit te respecteren.

• De friet-, ijs- en eetkramen in Postel sluiten verplicht de deuren. Het wettelijke samenscholingsverbod valt hiermee niet te combineren. Een gezonde boswandeling in Postel met je gezin (+ 1 extra vaste persoon) is uiteraard nog wel mogelijk. + link naar wandelingen Visit Mol.

* Richtlijnen gebaseerd op wettelijke regels federale overheid en richtlijnen Nationaal Crisiscentrum

Meer info: communicatie, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be