Gemeentebestuur annuleert eigen evenementen tot en met 30 april

donderdag 19 maart 2020

Het gemeentebestuur annuleert alle eigen activiteiten en evenementen voor de hele maand april uit voorzorg voor het coronavirus. Ook alle externe activiteiten die doorgaan in gemeentelijke gebouwen (sport, cultuur, vrije tijd, …) worden geannuleerd tot en met 30 april.

Hieronder vallen activiteiten, voorstellingen en tentoonstellingen van Cultuurcentrum ’t Getouw, het Jakob Smitsmuseum, ecocentrum De Goren, Academie voor Beeldende Kunsten, Academie voor Muziek en Woord en het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Alle Grabbelpasactiviteiten werden eerder al geannuleerd.

Zware beslissing

Dit was een zware beslissing, die we niet lichtzinnig hebben genomen. We weten dat dit een grote invloed heeft. We willen echter snel op de bal spelen en andere organisatoren en verenigingen tijdig van onze beslissing op de hoogte brengen. Op die manier kunnen ze grondig nadenken of ze ons voorbeeld volgen.