Het coronavirus kent geen taal… daarom vertalen wij

2000269 Mol - corona - translations
woensdag 18 maart 2020

Het coronavirus kent geen taal. Daarom vertalen we de belangrijkste informatie over de coronamaatregelen voor onze anderstalige inwoners. Naast de brief die we naar al onze inwoners stuurden, sturen we ook gericht vertaalde brieven naar onze anderstalige inwoners.  We zijn een internationale gemeente met enkele grote internationale instellingen. Enkel door iedereen grondig te informeren, gaan we samen de strijd aan om verdere verspreiding van het virus te vermijden.

Inwoners met een andere nationaliteit ontvangen een vertaalde brief met informatie en instructies over de coronamaatregelen. We bezorgden alle inwoners dezelfde brief in het Nederlands, maar willen vermijden dat anderstaligen uit de boot vallen. We stellen de vertaalde brieven ook ter beschikking op onze website www.gemeentemol.be/corona. Je vindt er een versie terug in het:

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be