Stuur de woonzorgcentra, Den Brand en de Witte Mol een opkikkertje!

dinsdag 17 maart 2020

Het gemeentebestuur, de drie woonzorgcentra in onze gemeente, Den Brand en de Witte Mol slaan de handen in elkaar om het persoonlijke contact tussen de bewoners en hun dierbaren zoveel mogelijk te behouden. Op www.gemeentemol.be/opkikker kan je digitaal een gerichte opkikker versturen naar de bewoners van woonzorgcentrum Witte Meren, Hemelrijck, Ten Hove en ook van de Witte Mol. De gebouwen van de woonzorgcentra en de Witte Mol zijn volledig afgesloten voor bezoek. We zorgen voor een digitaal formulier voor elke organisatie apart om zo toch nog brieven, tekeningen en foto’s op te sturen. Je kan dus van thuis uit een boodschap sturen naar je oma, nonkel, broer, … die op één van deze plekken verblijft! Bezorg hen een opkikkertje tijdens deze moeilijke dagen.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be, www.gemeentemol.be/corona