Naar inhoud
Gemeente Mol

Corona-affiche ‘Laat een extra karretje ruimte’ voor alle supermarkten

2000266 Mol - Corona - affiche supermarkt

Bekijk ook

  • www.gemeentemol.be/corona
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 17 maart 2020

Met de corona-affiches ‘Laat een extra karretje ruimte’ manen we klanten in de supermarkten aan om zich aan de onderlinge afstand van 1,5 meter te houden, in het bijzonder ook bij het aanschuiven aan de kassa. Verder vragen we om het winkelbezoek zo kort mogelijk te houden en zoveel mogelijk elektronisch of contactloos te betalen. Is het te druk in de winkel? Blijf dan niet ter plaatse, maar kom later terug. Thuis was je meteen je handen. Gezond verstand gebruiken is de boodschap! Het coronavirus stoppen is ook jouw verantwoordelijkheid!

Ga liefst alleen én enkel naar de winkel als je écht iets nodig hebt en houd altijd rekening met de algemene voorzorgsmaatregelen: 1,5 meter persoonlijke afstand houden, thuis blijven als je je ziek voelt, niezen en snuiten in papieren zakdoekjes, hoesten in de elleboog,…

Maximumcapaciteit handhaven

Alle supermarkten in onze gemeente worden door burgemeester Wim Caeyers uitdrukkelijk gevraagd om een systeem te organiseren om overmatige drukte te vermijden, bijvoorbeeld door het invoeren en handhaven van een maximumcapaciteit.

Extra service naar klanten?

Het gemeentebestuur wil de supermarkten ondersteunen die hun dienstverlening aanpassen om de inwoners zo goed mogelijk verder te helpen. Via www.gemeentemol.be/handelszaaktijdenscorona kunnen handelszaken laten weten of ze een afhaalservice of leverservice aanbieden.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be