Wie kan als vrijwilliger aan de slag in het Heilig Hartziekenhuis Mol?

maandag 16 maart 2020

Het Heilig Hartziekenhuis in Mol zoekt inwoners met én zonder zorgkennis (gediplomeerd) die momenteel niet aan het werk zijn. Concreet denken we aan mensen in loopbaanonderbreking of pensioen (onder 65 jaar). Om de medische hulpverlening en de werking van het ziekenhuis te garanderen, heeft het ziekenhuis de komende dagen en weken mogelijk nood aan vrijwilligers om in te zetten in de niet-besmette zones. Zo kunnen de eigen (zorg)medewerkers zich maximaal concentreren op de coronabesmettingen. Kan en wil jij helpen? Registreer je zo snel mogelijk op www.gemeentemol.be/vrijwilligerziekenhuis. Enkel wanneer het ziekenhuis effectief mensen nodig heeft, zullen zij jou contacteren. Het is dus mogelijk dat je niet meteen een vraag naar hulp ontvangt.

Het ziekenhuis zoekt niet enkel mensen met ervaring in de zorgsector. Ook vrijwilligers zonder zorgende achtergrond zijn welkom (poets, onderhoud,…)

Meer info: www.azmol.be