Corona-affiches op dinsdagmarkt manen aan om afstand te houden

maandag 16 maart 2020

Kom enkel naar de dinsdagmarkt als het écht nodig is, hou je bezoek kort en bewaar afstand! Met de affiche ‘Stop het coronavirus’ worden klanten op de dinsdagmarkt aangemaand om in de wachtrij 1,5 meter onderlinge afstand te houden. Ook het aantal klanten in de wachtrij wordt beperkt tot drie. Verder vragen we om het marktbezoek zo kort mogelijk te houden en geen handen te schudden met kennissen, familie,… die je tegenkomt. Thuis was je meteen je handen. Gezond verstand gebruiken, is de boodschap! Het coronavirus stoppen is ook jouw verantwoordelijkheid!

We vragen aan alle inwoners en bezoekers van de markt om met gezond verstand te beslissen om al dan niet te komen. De dinsdagmarkt opent niet om een gezellige uitstap te maken met het gezin, wel om de mensen te voorzien in basisbehoeften. We moeten altijd verschillende leeftijden op één plek vermijden. Kom dus enkel langs als je iets nodig hebt en hou altijd rekening met de algemene voorzorgsmaatregelen: 1,5 meter persoonlijke afstand houden, thuis blijven als je je ziek voelt, niezen en snuiten in papieren zakdoekjes, hoesten in de elleboog,…

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be