Inschrijvingen buitenschoolse kinderopvang paasvakantie via reservelijst

zaterdag 14 maart 2020

Eerder communiceerden we dat de inschrijvingen voor de buitenschoolse kinderopvang voor de paasvakantie van start gingen op zaterdag 14 maart. Omdat het door de coronamaatregelen nog onduidelijkheid is of we deze opvang ook effectief kunnen realiseren, kunnen ouders op dit moment enkel inschrijven via een reservelijst. Als de werking kan doorgaan, krijgen ouders automatisch een bericht over een plaats binnen de vakantiewerking. De ouders die gebruik maken van de buitenschoolse kinderopvang ontvangen hiervoor een persoonlijk bericht. De reservaties tussen 16 maart en 3 april worden automatisch en kosteloos geannuleerd.

De Nationale Veiligheidsraad besliste op 12 maart om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. daardoor zijn de scholen en kinderclubs in onze gemeente gesloten vanaf maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april. Ouders die inschreven voor de buitenschoolse kinderopvang vanaf 16 maart tot 3 april, hoeven deze opvang niet te annuleren. De dienst buitenschoolse kinderopvang annuleert gratis alle reservaties.

Meer info: dienst buitenschoolse kinderopvang, 014 33 15 72, bkomol@gemeentemol.be