Naar inhoud
Gemeente Mol

Werking politieonthaal aangepast in kader van coronavirus

politie
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 13 maart 2020

De politiezone Balen-Dessel-Mol past de werking van hun zonaal politieonthaal in de Guido Gezellestraat in Mol aan ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Aangiftes en/of meldingen kunnen er vanaf zaterdag 14 maart enkel nog op afspraak. Voor dringende meldingen bel je steeds het noodnummer 101 of 112.

De politie Balen-Dessel-Mol vraagt de inwoners van de politiezone om niet dringende vragen, meldingen of aangiftes zoveel mogelijk telefonisch of via mail te laten verlopen en een eventueel bezoek in te plannen op afspraak.

Maak een afspraak

Wie wil langskomen op het hoofdkantoor van de lokale politie, maakt hiervoor online een afspraak via de website www.politiebalendesselmol.be. Beschik je niet over een internetverbinding, lukt het niet via de website of twijfel je of je wel aangifte moet doen? Neem dan telefonisch contact op met de onthaaldienst op 014 33 37 00. Een medewerker geeft je graag advies en maakt eventueel voor jou een afspraak.

Dringende politiehulp nodig? Bel 101!

Afspraken kunnen alleen gemaakt worden wanneer het gaat om aangiftes en meldingen waarvoor de politie niet ter plaatse moet komen. Bij dringende politiehulp waarbij snel een politieploeg ter plaatse moet komen, bel je nog steeds het gratis nummer 101! De dienstverlening van politie blijft natuurlijk dag en nacht verzekerd, alle dagen de klok rond. 

Wijkkantoren

Voor een klacht of aangifte in de wijkkantoren van de lokale politie Balen-Dessel-Mol kan je voorlopig nog geen afspraak maken. De wijkpost van Mol is geïntegreerd in de hoofdpost in de Guido Gezellestraat. Daar gelden de richtlijnen zoals beschreven hierboven.

Neem bij vragen zoveel mogelijk telefonisch contact op of via mail. In de wijkposten van Balen en Dessel kan je wel nog steeds zonder afspraak terecht tijdens de reguliere openingsuren, die je kan terugvinden op de website www.politiebalendesselmol.be.Er wordt wel gevraagd om bezoeken te beperken tot de meest dringende zaken.

Meer info: Politiezone Balen-Dessel-Mol, 014 33 37 00, www.politiebalendesselmol.be